Veulen bezichtiging 2024

Beste leden en begunstigers van RPF Limburg,

Ter afsluiting van het seizoen 2023/2024 organiseren wij weer de traditionele onderlinge veulenbezichtiging. Een gezellige bijeenkomst waar diverse leden hun veulens tonen en uitleg geven over de moederlijn en de hengstenkeuze. Onder leiding van een onafhankelijke externe deskundige kunnen wij de sterke punten en misschien ook de minder sterke punten van de veulens bespreken.  Dit jaar verwelkomen wij daarvoor de heer Ad van den Akker, veulenconsulent van Studbook Zangersheide. Dit jaar is de regio ten zuiden van Roermond aan de beurt.

Programma

Datum:                vrijdag 28 juni 2024

Aanvang:            19.00 uur

Locaties:             1. Start bij Animal Embryo Center van de familie Vullers, Boekhorstweg 2,

                                    Mariahoop 

2. Familie Van Montfort, Vlaskuilseweg 90, Mariahoop

                              3. Familie Schulpen, Annendaalderweg 90, Mariahoop   

Op het laatste adres zal de alom bekende nazit plaatsvinden onder het genot van een natje en een droogje!

N.B.  Mochten er in genoemde regio fokkers wonen die het leuk vinden om ook hun veulens te tonen, graag dan tijdig met ondergetekende contact opnemen.

We hopen weer velen van u te ontvangen!  Vooraf aanmelden is niet nodig en introducees zijn hartelijk welkom!

Voortgang Fokker zoekt Ruiter 2024-2025

De editie 2023/2024 is onlangs afgesloten met een drukbezochte clinic door Albert Voorn. Vanaf eind september starten we weer met een nieuwe groep ruiters. Onze leden kunnen weer jonge paarden aanmelden om onder begeleiding van Fokker zoekt Ruiter opgeleid te worden.

Heeft u een 3- tot en met 5-jarige om mee te doen, zorg dan dat hij nu zadelmak gemaakt wordt zodat  hij/zij tijdig klaar is om in te stromen! Voor meer informatie zie www.fokkerzoektruiter.com of neem contact op met de trainingsleider Teun Schripsema, telefoon (06) 33 17 83 38.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *