Reis naar kerstconcours Mechelen

Beste leden,

Wegens onze goede ervaringen in voorgaande jaren, organiseren wij ook dit jaar weer een busexcursie naar de fokkerijdag van het Kerstconcours in Mechelen en wel op vrijdag 27 december.
Het Kerstconcours is een groot en sfeervol evenement met springwedstrijden in 2 grote pistes.
Daar omheen is een groot strodorp met veel horeca. Het concours wordt druk bezocht door o.a. veel Belgische fokkers. Vrijdag 27 december staat in het teken van de fokkerij.

Vanaf 12.30 uur begint daar de vrijspringwedstrijd voor 2,5 jarigen, de veiling van 2,5 jarigen, het springconcours voor 6-jarige hengsten, 7-jarige hengsten en tot slot de 1.45m wedstrijd Sires of the World (by Studbook Zangersheide).

PROGRAMMA vrijdag 27 december
10.00 uur: Vertrek per bus bij Hippisch Centrum de Vosberg, in Panningen
12.00 uur: Aankomst en entree Mechelen
12.30 uur: Aanvang programma
23/24.00 uur: Thuiskomst in Panningen

Voor deze dag-/avondexcursie vragen wij een eigen bijdrage van € 55,00 voor de bus en tribunekaarten. Aangezien we toegangskaarten moeten reserveren, verzoeken we u als u deel wilt nemen om op uiterlijk 27 november via email aan te melden bij Sandra van den Broek svandenbroek73@outlook.com, of telefonisch bij ondergetekende (06) 29 53 61 64.

De excursie kan alleen doorgaan bij voldoende aanmeldingen op deze datum. Deelname is op volgorde van aanmelding. Het meenemen van een introducé is mogelijk. De eigen bijdrage voor introducés bedraagt € 65,00 voor deze dag. Betaling bij voorkeur z.s.m. aan de penningmeester Gijs Reuls per bank op nummer IBAN NL67RABO0144294885 of eventueel contant in de bus.

Wij rekenen weer op een hele mooie dag met fokkerij en sport!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *