Komende activiteiten

Beste leden en begunstigers van RPF Limburg, ruiters en eigenaren van Fokker zoekt Ruiter en overige belangstellenden,

Graag nodig ik u uit voor diverse interessante activiteiten:

Afsluiting Fokker zoekt Ruiter met speciale gast Albert Voorn

Op dinsdagavond 21 mei laten 11 jonge combinaties o.l.v. hun instructeur Johan Bergs en onze gast instructeur Albert Voorn zien wat zij in het winterseizoen met onze jonge paarden hebben bereikt en zullen zij uiteraard weer stimulerende tips krijgen om verder te groeien.

De avond start in manege De Vosberg in Panningen om 19.15 uur met de eerste groep met losrijden en het 2x springen van een parcours. De 2e groep zal circa 20.30 uur van start gaan.

Nieuw voor ons project is een pilot van het KWPN waarbij ongeveer 5 jonge merries tegelijkertijd worden beoordeeld door KWPN-juryleden om zo wellicht het IBOP-certificaat te vergaren. Na de springproef worden deze merries door hen op exterieur beoordeeld. Alle belangstellenden en introducés zijn van harte welkom!

Excursie Studfarm “De Berghoeve“

Voor zaterdagmiddag 8 juni kunt u alvast in uw agenda noteren dat wij te gast zijn op het fokbedrijf en sportstal “De Berghoeve“ van de heer Paul van de Bosch in Balen in België. Jaarlijks fokt dit bedrijf circa

40 springgerichte veulens met wereldberoemde merrielijnen. Veel veulens worden opgefokt tot  volwassen springpaarden en door eigen ruiters in de sport uitgebracht. Ook is de Berghoeve bekend van veel goedgekeurde hengsten (zoals Jaguar van de Berghoeve) die veelal bij de hengstenhouderij van Karel Cox ter dekking staan. Daarnaast is de familie van de Bosch uiteraard bekend van het toonaangevende meubelconcern Henders & Hazel dat talloze grote sportevenementen ondersteund.

U kunt een kijkje nemen op de website van De Berghoeve: www.studfarmdeberghoeve.be.

Nader bericht over de exacte invulling volgt nog!

Jaarlijkse onderlinge veulenbezichtiging regio Maria Hoop e.o.

Op vrijdagavond 28 juni houden wij weer onze jaarlijkse onderlinge veulenbezichtiging. Dit keer is onze regio ten zuiden van Roermond aan de beurt. Na het bezichtigen van de spring- en dressuurveulens en merries zal de avond uiteraard afgesloten worden met de gezellige nazit. Meer informatie volgt nog.

Met vriendelijke groeten namens het bestuur van RPF Limburg en Fokker zoekt Ruiter,

Frank van Eijkelenburg

Voorzitter

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *