Komende activiteiten

Beste leden en begunstigers,

Tussen 24 en 28 april wordt op de prachtige terreinen van Green Valley Estate in Deurne weer het Nationaal Kampioenschap springen georganiseerd (www.chdeurne.nl).
Wij hebben ook dit jaar weer ons VIP-terras met zitplaatsen gereserveerd en wel op vrijdag 26 april. U kunt dan genieten van onze complete nationale ruitertop met gedurende de gehele dag een uitgebreid buffet met lunchbuffet, dinerbuffet en onbeperkt drankjes.

U bent al welkom voor het ochtendprogramma met de rubriek voor Children met daarna:
11.15 uur NK Young Riders (direct op tijd)
13.00 uur Nationaal 1.40m (2 fase special)
16.30 uur NK senioren (direct op tijd)

U kunt natuurlijk ook later instromen bijvoorbeeld vanaf de lunch en de nationale 1.40m rubriek om
13.00 uur of het diner met NK senioren om 16.30 uur.
Uw eigen bijdrage voor dit compleet verzorgde arrangement is slechts € 55,00 per persoon. Daarvoor ontvangt u digitaal een VIP-parkeerkaart, de gehele dag toegang tot de speciale zitplaatsen op het VIP- terras met onbeperkt buffet voor lunch, diner en onbeperkt drankjes (vorig jaar waren er enkel hapjes en drankjes, nu uitgebreider). Deelname staat – behalve voor leden – ook open voor introducés!

Als u van deze mooie VIP-aanbieding met onze vereniging gebruik wilt maken, verzoeken wij u om u uiterlijk 15 april aan te melden via een mail naar mc.lamers@gmail.com of te bellen met ondergetekende (06) 29536164. Als u al aangegeven heeft te willen komen, dan staat op u de lijst. Mocht u dat toch nog willen veranderen, dan horen we dat graag uiterlijk 15 april. Als u later afmeldt, moet u helaas toch de kosten betalen.

Wilt u bij opgave € 55,00 per persoon overmaken aan onze penningmeester op banknummer NL67RABO014.42.94.885 o.v.v. NK springen en uw naam? LET OP: er is ruimte voor maximaal
60 personen. Deelname in volgorde van aanmelding.

Wij vertrouwen op wederom een prachtig verblijf met veel sport- en fokkerijliefhebbers in Deurne op vrijdag 26 april!

Denkt U er nog aan om in te schrijven voor de JL-Agro vrijspringwedstrijd 2024 op 19 april as.
zie www.rpflimburg.com

Kan nog t/m 14 april as.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *