Helaas alle activiteiten weer uitgesteld

Beste leden,

Onlangs konden we nog de studieavond houden over mestboekhouding, I en R registratie en omgevingsvergunningen. De opkomst was uitstekend. 

Voor degenen die gaarne de presentatie digitaal toegestuurd wil hebben kan ik u verwijzen naar de inleider van deze avond, dhr. Gerben Hoogeveen van Aelmans Advies: Ghoogeveen@aelmans.com tel 06 45296285.

Als u advies wenst bij uw mestboekhouding, omgevingsvergunning e.d. kunt u Aelmans Avies om ondersteuning vragen, tel 0475 459260.

 

Verdere activiteiten moeten helaas weer uitgesteld worden.

De stijging van het aantal coronapatiënten en de regelgeving die daaruit voortvloeit heeft ons doen besluiten om de excursie naar Stal Thijssen en de studieavond over trainingsfysiologie uit te stellen tot veiliger tijden. Frustrerend voor ons allen!

Misschien was het bij de huidige regelgeving onder strikte preventie en controle eisen toch nog enigszins mogelijk geweest. Toch vinden wij het beter om uit te stellen: de virusdruk is hoog, veel van onze leden zijn toch wat bovengemiddeld kwetsbaar om leeftijdsredenen en tenslotte moeten we niet vergeten dat we ook niet bezig zijn met onontbeerlijke – of economisch noodzakelijke activiteiten. Maar wel de beste oplossing voor nu. Laten we hopen dat de vaccinatiegraad verder toeneemt, ook onder de jeugd en dat snel de boostervaccinatie mogelijk is. Wij houden u op de hoogte van te volgen activiteiten.

 

Met fokkersgroeten, namens uw bestuur,

Frank v Eijkelenburg, voorzitter (06 29536164)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *