Fokker zoekt ruiter 3.0 gaat van start

FOKKER ZOEKT RUITER 3.0  open voor inschrijving !

Het project Fokker zoekt Ruiter is door onze vereniging , tesamen met Studieclub Ysselsteijn  geinitieerd . Het project heeft afgelopen 2 jaar geresulteerd in vele nieuwe samenwerkingen tussen  ruiters en fokkers . Blijkens de resultaten van een enquête onder deelnemers zijn  de deelnemende fokkers en ruiters  erg tevreden. Enkele genoemde  verbeterpunten  en vernieuwingen zullen  in het komende seizoen worden doorgevoerd . Wij stellen u ook voor aan de nieuwe secretaris en PR functionaris van het project dhr Mike Dut .

Inmiddels heeft het project zowel provinciaal als ook nationaal  veel navolging gevonden ! Ook dit jaar hebben zich weer diverse jonge ruiters bij ons aangemeld om een  spring – of dressuurpaard  onder  begeleiding van het project op te leiden .

Tevens kan ik u melden dat onze vereniging tesamen met Studieclub Ysselsteyn en paardenfokvereniging Zuid Limburg een samenwerkingsvorm is gestart met het onlangs opgerichte Hippisch College Limburg . Nader bericht volgt .

 

PAARD AANMELDEN FOKKER ZOEKT RUITER.

Voor het komende seizoen kunt u nu uw paard aanmelden !De voorkeur gaat uit naar merries en ruinen  tussen 3,5 en 5 jaar  die zadelmak zijn . Paarden die nu nog niet ingereden  zijn kunnen meedoen mits ze op korte termijn voldoende zadelmak gemaakt  kunnen worden .

De paarden en ruiters zullen onder begeleiding van onze projectleider en instructeurs ( respectievelijk Nico Schulpen , Dave Maarse en Stefanie Peters ) in de komende winter tot een hoger niveau worden getraind , met een mogelijke  eindpresentatie in mei 2020

Nadere informatie kunt u vinden op de website www.fokkerzoektruiter.com .

Heeft u een paard dat u graag gereden wilt hebben , neem dan contact op met projectleider Nico Schulpen tel 06 54320135 of stuur een bericht naar info@fokkerzoektruiter.nl . In overleg met Nico kunt u afstemmen of uw paard in het project past   en of er een ruiter in uw regio beschikbaar is .

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *