Bezichtiging springveulens 2022

 
Beste leden,
Hiermee nodigen wij u uit voor onze jaarlijkse veulenbezichtiging. We bezoeken enkele fokkers. Dit jaar in de regio Ospel.
De te bezoeken springpaardenfokkers laten ons hun veulens zien en wij kunnen met hen van gedachten wisselen over de sterke en misschien minder sterke punten van de veulens; de reden waarom betreffende hengst is gekozen en ook de hengstenkeuze van dit jaar.
Een en ander zal van een deskundige en onafhankelijke toelichting worden voorzien door een nog nader aan te kondigen ervaren sport- en fokkerijdeskundige
Datum: vrijdag 15 juli ’22
Aanvang eerste locatie: 19.00 uur
Eerste locatie: het fokbedrijf van Jac en Marita
Heldens, Reebergweg 2 in Ospel
 
Laatste locatie: Het veelzijdige bedrijf van Danielle Linders en Marcel van Leeuwen, Grasdijk 7 in Nederweert. Hun bedrijf is ook te vinden op hun website:
Marcel is gespecialiseerd in zadelmak maken en Danielle is gediplomeerd inseminator. Daarnaast bieden zij service op gebied van geboortebegeleiding en opfok van jonge paarden. Uiteraard zullen zij ons een aantal interessante veulens en fokmerries tonen.
 
Op de laatste locatie is er uitgebreid gelegenheid tot het nuttigen van een drankje en een hapje zodat we er een extra gezellige avond van kunnen maken. De bekende broodjes zullen niet ontbreken!
Gezien het grote aantal verwachte leden is er helaas geen ruimte voor introducés.
 
N.B. Een speciale avond voor dressuurliefhebbers is nog in voorbereiding. Indien u een mooie locatie met meerdere dressuurveulens kent die bezocht kan worden, dan houden wij ons aanbevolen!
 
 
 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *