Veulenbezichtiging dressuur afgelast / aanmelden fokker zoekt ruiter

Beste leden,

Na een geslaagde avond met het bekijken van springveulens op 2 locaties in de regio Weert, hadden wij gepland om ditzelfde te herhalen voor dressuurveulens in dezelfde regio. De aanvankelijk geplande datum was 26 juli, maar helaas is het aantal beschikbare veulens uiteindelijk te laag om deze avond door te kunnen laten gaan. We zullen ons beraden hoe wij volgend jaar voor onze dressuurfokkers weer een mooie avond kunnen organiseren. We zullen sowieso eerder in het seizoen inventariseren waar de mogelijkheden liggen.

Aanmelden Fokker zoekt Ruiter seizoen 2022/23

Het seizoen 2021/2022 hebben we met een mooie eindpresentatie afgesloten met begeleiding van Dave Maarse, Robert Ehrens en Vivian de la Roy. Inmiddels staat seizoen 2022/2023 voor de deur! We moeten u helaas mededelen dat de FZR dressuuravonden niet meer doorgaan aangezien het aantal deelnemende paarden te laag is om de kosten te kunnen dekken.

Voor de springpaarden nodig ik onze fokkers uit om op korte termijn op te geven welke paarden u wilt laten rijden in dit volledig begeleide traject. De eerste aanmeldingen zijn inmiddels al binnen. Ook de springruiters die willen meedoen kunnen zich nu aanmelden.

De kick-off avond is gepland op 26 september en de eerste lesavond op 17 oktober 2022.

Aanmelding gaarne uiterlijk 15 augustus op info@fokkerzoektruiter.nl  of op nicoschulpen@gmail.com. Voor nadere informatie of deelname kunt u ook bellen met        Nico Schulpen (06) 54 32 01 35 of Frank van Eijkelenburg (06) 29 53 61 64.

Met hartelijke groeten, mede namens uw bestuur,

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *