Overlijden John Geerets

Op verzoek van de familie plaatsen we dit schrijven

Geachte leden,

Helaas is op woensdag 15 september na een kort ziekbed ons gewaardeerd lid John Geerets uit Ospel overleden. De crematieplechtigheid heeft inmiddels in besloten kring plaats gevonden.

John was een gepassioneerd fokker die zijn stam zorgvuldig heeft uitgebouwd met als stammoeder Giralda v. Silbersee. Vele ruiters en fokkers mochten plezier beleven aan de nakomelingen uit zijn stam. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de internationale springpaarden Zjohn G en Eleonalda. Met de aankoop van Dutch Capitol is hij daarbij ook nog hengstenhouder geworden.

Op veel evenementen – zoals concoursen en wedstrijden vrij springen – was hij een enthousiast deelnemer. Zijn oprechte en zeer brede belangstelling, persoonlijke betrokkenheid en groot verantwoordelijkheidsgevoel sierde hem. Eenieder die een beroep op hem deed werd geholpen.

John droeg onze vereniging een zeer warm hart toe. Hij onderstreepte dat o.a. met sponsoring door zijn  vervoersbedrijf Taxi Geerets – de Leeuw (GDL) te Ospel. Dit bedrijf bouwde hij vanuit Wanssum op tot het huidige GDL in Ospel. Vele excursies mochten wij maken met zijn touringcar, waarbij hij zelf zelfs nog regelmatig aan het stuur zat.

John had nog vele plannen op zowel zakelijk als hippisch gebied en stond aan de vooravond van een serieuze uitbreiding van zijn fok- en sportstal.  Helaas kan hij dit nu niet meer zelf verwezenlijken.

Wij wensen zijn echtgenote Karin en dochter Ashley sterkte met dit verlies.

Met vriendelijke groet, namens het bestuur,

 

 

Frank van Eijkelenburg

Voorzitter RPF Limburg, (06) 29 53 61 64

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *