Nieuwjaarsbijeenkomst 2016

Afgelopen zondag 24 januari werd de Nieuwjaarsbijeenkomst 2016 gehouden bij de fam van Leeuwen te Nederweert-Eind.

Het was een zeer goed verzorgde bijeenkomst op een schitterende locatie.

Aad van Leeuwen, de oprichter van het bedrijf gaf een mooie uitvoerige en vooral ook interessante inleiding over zijn bedrijf. Er worden daar 10.000 vleesvarkens gehouden die met brijvoer worden gevoerd. Dit voer wordt door de fam. van Leeuwen zelf gemaakt door het mengen van vele grondstoffen waaronder veel “afval”. Dit afval bestaat o.a. uit gemalen chips, sojaschroot, friet, aardappelschillen, bierbostel, etc. etc.

De aanwezigen werden in bedrijfskleding gestoken waarna een mooie rondleiding op het bedrijf volgde, tot in de stallen en bij de voermenginstallatie.

Tijdens de bijeenkomst werden boeken uitgedeeld van de Belgische fokvereniging Door fokkers Voor fokkers kijk maar op www.dfvf.be 

De eerste boeken werden door de voorzitter Frank van Eijkelenburg symbolisch overhandigd aan de penningmeester en de secretaris van de RPF.

Hierna kon er, in hun tot feestzaal omgebouwde voormalige stal, gebruik gemaakt worden van een uitstekend warm- en koud buffet, door de familie van Leeuwen zelf vervaardigd van producten van de eigen varkens.

Al met al een geslaagde bijeenkomst op een unieke locatie.

 

20160124 nieuwjaarsbijeenkomst

 

 

20160124 IMG_2294 20160124 IMG_2298 20160124 IMG_2295

 

In bedrijfskleding gestoken leden bezig aan de rondleiding

 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *