KOMENDE ACTIVITEITEN

Beste leden en begunstigers,

Het veulenseizoen staat weer voor de deur. Nu eerst nog gelegenheid om – zo mogelijk – gezamenlijk een aantal fokkerijactiviteiten te bezoeken. Daarbij kunnen de hengstenkeuringen, shows door de hengstenhouders en uw ontmoeting met collega’s, u inspireren bij het maken van keuzes voor het fokkerijseizoen. De blauwe onderdelen zijn algemene bijeenkomsten niet specifiek georganiseerd door RPF Limburg, de groene bijeenkomsten zijn georganiseerd door RPF Limburg of zij spelen hier een rol in.

Uiteraard te beginnen met de KWPN hengstenkeuring 

  • 1 t/m 4 februari: HK Den Bosch (springen op 1 en 2 februari, dressuur op 3 en 4 februari)

Donderdag 16 februari Zangersheide International in Sentowerpark te Opglabbeek.

  • Met in het middagprogramma een 4 sterren 1.40m en 1.50m rubriek en in het avondprogramma de Zangersheide hengstenshow.

Vrijdag 17 februari Zangersheide International in Sentowerpark te Opglabbeek.

Met gedurende de hele dag het vrijspringen en de hengstenkeuring, in het middagprogramma een 1.50m rubriek en in het avondprogramma de springwedstrijd voor 6- en 7-jarige hengsten  met aansluitend de 1.45m finale Sires of the World.

Dinsdag 28 februari in Zaal de Houbereij in Panningen: inleiding door de heer Sjaak van der Lei, eigenaar van fokbedrijf Studutch, een spring- en dressuurfokkerij, eigenaar van de Studutch veiling en bemiddelaar in diepvriessperma en embryo’s. Op deze avond zullen we tevens onze nieuwe conceptstatuten bespreken. Deze krijgt u 14 dagen voor de bijeenkomst ter bestudering toegestuurd met nadere informatie.

Woensdag 29 maart Jaarvergadering in zaal de Houbereij met als inleider de heren Henk Nijhof sr met assistentie van zijn kleinzoon Cameron Nijhof.

Vrijdag 14 april: oefenavond vrijspringen in Panningen voor 3- en 4-jarigen. Informatie volgt.

Vrijdag 28 april: wedstrijd “JL-Agro Vrijspringen” in Panningen.

Uiteraard zijn er in het voorjaar nogal wat meer hengstenshows en zullen wij ook nog enkele andere activiteiten organiseren. Nader bericht daarover volgt! Noteert u in ieder geval alvast deze data?

Met vriendelijke groet,

Namens het bestuur

Frank van Eijkelenburg – Voorzitter – Telefoon (06) 29 53 61 64

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *