Bezoek NK Springen Deurne

Beste leden,

Graag nodigen wij u uit voor een bijeenkomst van onze vereniging bij het Nederlands Kampioenschap Springen in Deurne op donderdagnamiddag 27 april (Koningsdag).

Locatie: Green Valley Estate – Bruggenseweg 11a in Deurne

Wij bieden u aan:

  • Toegang tot ons VIP-terras
  • Consumpties vrij tussen 16.30 en 19.30 uur
  • Een keur aan lekkere hapjes geserveerd tijdens de wedstrijd

Het belooft een gezellige en leerzame namiddag te worden met springsport op hoog niveau. De planning is nu dat de senioren om 17.00 uur starten met hun springwedstrijd.

Wij vragen hiervoor een eigen bijdrage van € 30,00 per persoon. Deze bijeenkomst is ook open voor introduce’s! Aanmelden is mogelijk tot 17 april bij onze secretaresse Monique Lamers. Het aantal plaatsen is niet onbeperkt; deelname in volgorde van aanmelding!

Reminder avond over exterieurbeoordeling en vrijspringen

Zoals eerder aangekondigd wordt dinsdagavond 4 april om 19.00 uur een demonstratie gegeven door de heren Stan Creemers, inspecteur KWPN en Nico Schulpen, projectleider Fokker zoekt Ruiter, over het beoordelen van exterieur en vrijspringen. Deze avond is voor de ruiters en eigenaren van Fokker zoekt Ruiter en staat tevens open voor alle leden en overige belangstellenden. De locatie is manege de Vosberg in Panningen.

Opgave voor Vrijspringen nog mogelijk

Voor het vrijspringen om de JL agro trofee kunt u nog 3- of 4-jarige paarden aanmelden op de site  www.rpflimburg. De oefenavond (vrijblijvend) is op vrijdagavond 14 april en de wedstrijdavond is op vrijdagavond 28 april in manege de Vosberg in Panningen. Aanvang beide avonden: 19.00 uur.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *