Avondexcursie Harry de Ruyter op 6 mei

2Harry de Ruyter met 4 span dressuur

 

Harry de Ruyter is een bekend internationaal vierspanmenner en heeft ons land reeds vele malen succesvol vertegenwoordigd in landenwedstrijden en internationale individuele wedstrijden. Tegenwoordig traint hij vierspannen, is hij bondscoach van de vierspanrijders, maar hij fokt ook springpaarden. Hij bezit een enorm uitgebreide paardenkennis en kan deze kennis ook op een onnavolgbare wijze overdragen.

Zijn dochter Anouk bezit samen met Rogier Linssen een internationale springstal, gelegen naast het bedrijf van haar ouders, zij zal ons, samen met Rogier en Harry, hun bedrijf en visie toelichten. Bekijk vooraf ook vast hun site www.harryderuyter.com.

Datum           : 6 mei 2014

Ontvangst      : 18.30 uur

Locatie            : Keizersbaan 3 te Kessel (I.v.m. de beperkte parkeerruimte op Keizersbaan 3, kunt u ook parkeren bij het Wokrestaurant op de hoek van de Napoleonsbaan (Rijksweg) en de Keizersbaan, te voet is het dan heel dichtbij.

Gezien de te verwachten grote deelname kunnen wij bij deze excursie helaas geen introducés toelaten. Aanmelden, bij voorkeur per e-mail, kan bij:

Peter Jaspers: E pwmjaspers@home.nl        M 0610 237769

Frank van Eijkelenburg: E van.eijkelenburg@planet.nl  M 0629 536164

Lotta Grolleman: E wgrolleman@home.nl         M 0653 955278

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *