JAARVERGADERING 2023

Beste leden en begunstigers,

Het eerste grote evenement, de KWPN Hengstenkeuring is alweer achter de rug. Binnenkort staan nog de BWP Hengstenkeuring en de Zangersheide hengstenshow op de agenda. Wij hebben u hier in de vorige brief over bericht. Maar ook zullen spoedig de andere hengstenshows van start gaan.

Graag nodigen wij u uit voor de volgende bijeenkomst van RPF Limburg:

Algemene ledenvergadering met de heer Sjaak van der Lei van Studutch

Datum:                dinsdagavond 28 februari 2023

Locatie:               zaal “de Houbereij“, Kerkstraat 68 in Panningen

Programma:      19.30 uur inloop

20.00 uur aanvang met een toelichting op de vernieuwde conceptstatuten van

Rijpaardenfokvereniging Limburg. Onze statuten dateren uit 1992 en hebben een update nodig; o.a. in het kader van de nieuwe Wet Bestuur en Toezicht Rechtspersonen (WBTR). In samenwerking met

mr. Marc van den Boomen van QA advocaten en juristen hebben wij onze statuten gemoderniseerd. De WBTR voegt aan de statuten clausules toe die bv. preventie van belangenverstrengeling en aansprakelijkheden van bestuurders regelt.

1. Wilt u de in de bijlagen toevoegde conceptstatuten bekijken?

2. Indien u vragen of opmerkingen over de statuten heeft,  kunt u deze uiterlijk 21 februari 2023 mailen naar staleijkhof@gmail.com. Dan zullen wij u voor of tijdens de vergadering uitleg geven.

3. Over accordering van de nieuwe statuten moet schriftelijk worden gestemd. Voor goedkeuring is van tweederde van de leden een stem nodig. Indien tijdens de Algemene ledenvergadering minder dan tweederde van de leden aanwezig is, wordt de stemming uitgesteld naar een tweede Algemene ledenvergadering binnen 28 dagen na de vergadering op 28 februari a.s. Daarom hebben we een volgende bijeenkomst gepland op 21 maart 2023. Dit is de volgende Algemene vergadering, wat tevens de Jaarvergadering is.

20.30 uur inleiding en bespreken van vragen door de heer Sjaak van der Lei.

Sjaak is eigenaar van het fokbedrijf Studutch en is goed thuis in de fokkerij en vermarkting van zowel spring- als dressuur embryo’s, veulens, fokmerries en sportpaarden en niet te vergeten fokkerijsperma voor zowel inseminatie als ICSI. Zo is hij bv. ook verdeler van het sperma van Cornet Obelensky.

Dinsdag 21 maart (dus niet 29 maart!): Jaarvergadering in zaal de Houbereij met als inleider de heren Henk Nijhof sr met assistentie van zijn kleinzoon Cameron Nijhof.

De uitnodiging wordt u t.z.t. toegestuurd.

Vrijdag 14 april: oefenavond vrijspringen in Panningen voor 3- en 4-jarigen. Het vraagprogramma en het aanmeldformulier zijn bijgesloten. LET OP: in tegenstelling tot wat er in de folder staat is er GEEN mogelijkheid om 2-jarigen te laten vrijspringen.

Donderdag 27 april (Koningsdag): gezamenlijk ’s middag bezoek aan het NK springen in de VIP-ruimte van Green Valley Estate in Deurne. Nadere informatie volgt.

Vrijdag 28 april: wedstrijd “JL-Agro Vrijspringen” in Panningen.

Met vriendelijke groet,

Namens het bestuur

Frank van Eijkelenburg

Voorzitter – Telefoon (06) 29 53 61 64

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *