Fokprodukten van de leden doen het goed in de KWPN / Stal Hendrix competitie

Afgelopen vrijdag is de derde wedstrijd in de KWPN / Stal Hendrix competitie verreden. Door de fokproducten van de leden van onze fokvereniging zijn al diverse goede prestaties neergezet.

Zo werden jl. vrijdag bij zowel de 4 – jarige klasse als in de 5 – jarige klasse de overwinning behaald door fokproducten van onze leden.

Bij de 4 – jarigen was de overwinning jr vrijdag voor Andiamo van het Eijkhof Z (v.Andiamo x Vigaro) gefokt door de voorzitter van onze vereniging Frank van Eijkelenburg. Moeder Eleonalda  v Vigaro springt inmiddels op 1.40 m niveau.

De overwinning bij de 5 – jarigen was voor Haranta (v Zirocco Blue x Carolus II) gefokt door Gijs Reuls. Deze merrie kreeg zelfs een 9 voor het springen. Op 5 mei in Koningsbosch behaalde deze merrie ook al een 3e plaats en op 19 mei bij de Peelbergen werd ze als 7e geplaatst. Ze gaat hiermee dan ook, met nog één wedstrijd te lopen aan de leiding in het tussenklassement van deze competitie.

2 weken geleden op de Peelbergen was de overwinning bij de 4 – jarigen voor Irmette Balia PJ (Don Diablo HX x Ustinov) gefokt door de secretaris van onze vereniging Peter Jaspers die deze merrie samen fokte met zijn dochter Mireille.

Op 14 juni a.s. is de laatste wedstrijd van deze compeitie in Reuver en tijdens de CK van het KWPN regio Limburg op zaterdag 8 juli a.s. zal bij de Peelbergen te Kronenberg de finale worden gehouden.

voor meer info: KWPN/Stal Hendrix competitie

Fokkers van harte gefeliciteerd.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *