NIEUW, verkoop platform voor de leden

Beste leden,

 

Hopelijk gaat alles goed met jullie en jullie naasten in deze rare periode met COVID-19.

In deze periode met social distancing hebben we als fokkers gelukkig ook wat afleiding bij onze paarden omdat het wel mogelijk is om onze geliefde paarden te verzorgen.

Helaas liggen alle evenementen zoals wedstrijden, keuringen en bijeenkomsten stil en ook handel is er nauwelijks. We missen dit.

We missen waarschijnlijk ook onderling de gesprekken met elkaar over onze paarden en veulentjes zoals we voorheen vaak wekelijks hadden op de wedstrijden, keuringen etc.

 

Daarom willen wij als RPF voor jullie iets nieuws introduceren. Het idee hadden we al een tijdje maar dit is misschien wel een geschikt moment om het te promoten.

We willen onze fokkers onder elkaar een platform geven in de vorm van nieuwsbrief waar je een paard/paarden te koop kunt aanbieden en/of aan kunt geven wanneer je naar een bepaald paard of bepaalde bloedlijn op zoek bent.

Daar zijn op internet genoeg verkoopsites voor maar misschien zijn onze leden juist geïnteresseerd in paard(en) / de stam van een medelid, waar je bv het lijntje al van kent.

Sommigen van ons willen graag (of moeten) in deze periode iets verkopen terwijl anderen juist misschien nu willen investeren.

We kennen allemaal het verhaal wel van iemand die zegt ‘oh had ik dat maar geweten dat jij je paard wilde verkopen’  dus op deze manier kunnen we elkaar op de hoogte brengen en wie weet afzet bevorderen.

Hierbij een link naar het opgaveformulier

2020 Opgaveformulier paarden te koop of gezocht 2020 versie 1

Daarop kun je ook de regels terugvinden.

Als je dus iets te koop wil aanbieden of zoekt en je wil dit delen met de leden van de RPF dan vul je dit formulier zo compleet mogelijk in en mail je het terug naar Sandra; svandenbroek73@outlook.com  Je mag er ook één foto bij mailen.

We willen de opgaven op korte termijn verzamelen dus graag z.s.m. inzenden maar uiterlijk tot a.s. zondagavond 19 april 21.00 u

Daarna stellen we de lijst samen en deze wordt dan volgende week verzonden aan onze leden.

 

We hopen dat jullie dit idee kunnen waarderen en dat jullie gebruik maken van de gelegenheid. Pak je kans.

 

Hartelijke groeten en blijf veilig en gezond,

namens bestuur RPF,

Sandra van den Broek

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *