Eerst veulen Key Stud geboren, F-One Key SR

De eerst veulens worden al weer geboren, zo ook bij Key Stud van Erick en Josje Sleutels in Roggel

Het gaat om een hengstveulen,F-One Key SR van F-One USA x Quapitola SR v.Quidam de Revel

 

De jonge hengst F-One USA (v.Toulon) gekombineerd met bezirkspremie merrie Quapitola SR. Moeder is een volle zus van Quapitola SR Z die op 1.45m springt met Omar Ghazi Khoori en halfzus van Aristo Z (v. Artos Z) die op 1.60m springt met Jiri Hruska. Ook haar volle broer Quapitol Hill SR (v.Quidam de Revel) springt 1.35m in Zweden.

 

Overgrootmoeder G-Cerise (v. Calando I) is volle zus van de GGH Cevin (1.50m), halfzus van de GGH Lord Capitol (v. Lord),  GGH Landcapitol (v.Landadel) 1.50m met Jens Dummeyer, GGH Quite Capitol (v. Quidam de Revel) die op 1.50m werd uitgebracht door Ulrich Kirchhoff en Jerry Smit.

 

Aktion B (v. Landgraf I) is ook een halfzus van G-Cerise, zij bracht Cobos (v. Chambertin) met Ruben Romp werd hij Nederlands Kampioen in 2010 en zij sprongen op 1.50m en PMS Cinzia CH (v. Catoki) zij sprong op 1.50m met Niklaus Schurtenberger.  Birte II is volle zus van Aktion B zij bracht de Deense stempelhengst Casir Ask (v. Cor de la Bryere); hij sprong op 1.50m met Lars Pedersen, ook bracht zij de GGH Quite Easy I (v. Quidam de Revel) hij sprong op 1.60m met Peter Eriksson en GGH Quite Easy II.

keystud.2015.foal.F-oneUSA.
F-One Key SR (F-One USA x Quidam de Revel)
keystud.2015.foal.F-oneUSA.II
F-One Key SR (F-One USA x Quidam de Revel)

 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *