24 januari as nieuwjaarsbijeenkomst

Traditiegetrouw starten wij met de altijd gezellige Nieuwjaarsbijeenkomst op zondagmiddag 24 januari 2016, waarop u uitvoerig kunt bijpraten met uw collegafokkers onder het genot van een hapje en een drankje. Wij nodigen uiteraard ook uw partner hiervoor uit.

Ook dit jaar combineren wij deze bijeenkomst met een speciaal programma dat niet specifiek de paarden betreft.

Wij zijn dit jaar te gast bij de familie van Leeuwen, Banendijk 5 te Nederweert. Zij runnen daar een hypermodern bedrijf met 10.000 vleesvarkens en hebben een prachtige “Varkensshowroom“ ingericht. Daar geeft de eigenaar, de heer Aad van Leeuwen, een enthousiaste inkijk in de hedendaagse varkenshouderij. Extra interessant is dat hij ons toont welke voedergrondstoffen (ook van eigen grond) worden gevoerd en hoe het voer bereid wordt. De Varkensshowroom omvat een zeer professionele horecagelegenheid die geheel tot onze beschikking staat. U kunt vast een kijkje nemen op: www.onsboerenerf.com

 

Programma

15.00 uur     ontvangst met koffie, thee en cake.

16.00 uur     presentatie door Aad over zijn bedrijf en de varkenssector.

16.30 uur     korte rondgang in kleine groepen over het bedrijf, silo’s, voerkeuken, weegbrug e.d. (niet in de stallen), aansluitend borreluurtje.

17.30 uur     zeer uitvoerig dinerbuffet waarbij u kunt genieten van:

  1. uitgebreid buffet van diverse fijne voorgerechten
  2. diverse soepen
  3. diverse vleesgerechten, aardappelgerechten,verschillende groenten en salades
  4. nagerechtenbuffet met o.a. ijs, bavarois en mousse

De kosten van deze middag worden gedeeltelijk door de vereniging betaald. Wij vragen van de deelnemers slechts een eigen bijdrage van € 22,50 p.p. Daarvoor bieden wij u koffie bij aankomst, de excursie, uitgebreid dinerbuffet plus 3 consumpties.

Wilt u deelnemen aan onze nieuwjaarsbijeenkomst 2016, dan verzoeken wij u de eigen bijdrage over te maken op banknummer NL67 RABO 0144 2948 85 ten name van Rijpaardenfokvereniging Limburg te Grashoek. Betaling s.v.p. onder vermelding van naam en woonplaats.

Aanmelden uiterlijk 18 januari bij:

Peter Jaspers                  E pwmjaspers@home.nl           M 0613 237769

Lotta Grolleman               E wgrolleman@home.nl            M 0653 955278

Frank van Eijkelenburg    E van.eijkelenburg@planet.nl    M 0629 536164

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *